Kupcie coś ładniejszego a nie ciosane z klocka Polo czy zgnitego i zajechanego Golfa 5. Ja to bym celował np. w taką MiToeXen pisze: 11 mar 2025, 17:28 Co sądzicie o POLO 4/5, GOLF 5, Seat ibiza, a może corsa C/D ? Co sądzicie o takim wyborze? A może macie coś jeszcze do polecania, może coś fajniejszego. Wiadomo jak to kobieta, byle to jakoś w miarę wyglądało![]()
Może stażu 25 lat nie mam ale 10 już jestrsmiech pisze: 11 mar 2025, 18:12 Kompletnie złe podejście. Toż to jakaś jawna dyskryminacja, żal czytać.
POSŁUCHAJ UWAŻNIE!
Żona to Twój największy skarb, to jej ma być szkoda!
Zasługuje nie tylko na Cuprę ale na nowy, piękny, wygodny i najważniejsze bezpieczny samochód, który będzie kochac, szanować i dbać. Jak w życiu. Nie wyszła przecież za ciebie tylko dlatego, że stałeś się pełnoletltni, zdobyłeś prawko, i żeby nie było szkoda. Zgodziła się bo jesteś wyjątkowy.
Tak więc jazda do salonu. Proponuję wynajem długoterminowy, z pełnym pakietem i najniższą ratą, (na kilka miesięcy nauki się uzbiera za te 10000) a w przypadku ewentualnej szkody, czy awarii, zajmie sie tym ubezpieczyciel a nie 10kpln w plecy, co jest bardziej niż pewne w przypadku staruszka. Czego uczą w tych szkołach?
P.S posta lepiej skasuj, rada męża z 25 stażem.
o kurde, nawet bym nie pomyślał o alfieCharls pisze: 11 mar 2025, 18:29Kupcie coś ładniejszego a nie ciosane z klocka Polo czy zgnitego i zajechanego Golfa 5. Ja to bym celował np. w taką MiToeXen pisze: 11 mar 2025, 17:28 Co sądzicie o POLO 4/5, GOLF 5, Seat ibiza, a może corsa C/D ? Co sądzicie o takim wyborze? A może macie coś jeszcze do polecania, może coś fajniejszego. Wiadomo jak to kobieta, byle to jakoś w miarę wyglądało![]()
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/a ... GXQpx.html
Wszystko rozumiem, tylko nie ma tu "żadnego" argumentu, który przemawia za tym żeby brać nowe auto z salonursmiech pisze: 11 mar 2025, 18:44 nie bierzesz na na raty, nic wbrew Twoim zasadom.
płacisz za użytkowanie, nowego, bezpiecznego, pięknie wyglądającego, na czas nauki/docierania jej jako kierowcy i nic Cię nie interesuje, ani przygody ani awarie.
Moim zdaniem najlepsze rozwiązanie.
O właśnie o ten samochód mi cały czas truje, że jest idealny hahah - tylko znowu nigdy nie miałem do czynienia z takim autem hahaCharls pisze: 11 mar 2025, 18:41 Może coś stylowego https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/m ... Hc15o.html