Powitania
-
- Formenciarz
- Silnik: 2.0 TSI VZ 310
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 18 times
Re: Powitania
Witam serdecznie
Szczęśliwy posiadacz od stycznia VZ.
Szczęśliwy posiadacz od stycznia VZ.
Ostatnio zmieniony 10 sie 2021, 16:57 przez Furmanos, łącznie zmieniany 1 raz.
EX Cupra Formentor VZ STAGE1 + ic do88 431KM 546NM
Act. Mercedes Benz CLE53 AMG
Act. Mercedes Benz CLE53 AMG
Cześć
Piotrek z Wawy po tej stronie
od paru m-cy wlasciciel Forka VZ
nie ukrywam, że na zakup wpłynęlo wyposażenie i ew. podatność na modyfikacje.
Golf R mi sie nie podoba, wiec po pojawieniu sie Formentora na rynku mocno zacząłem się nim interesować.
Do tego panorama, beats, naped 4x4, uniwersalnosc zdecydowala o zamianie z Civica Type R fk8...
Raczej do aut sie nie przyzwyczajam bo na przelomie ostatnich paru lat troche sie przewinęło
od ostatnich: typer fk8, mini clubman sd, merc e klasa, bmw 1er, passat, audi a6, mazda cx7, lex is220d, golf 5 gti, saxo vts, bmw 523i, renault 19 16v, bmw 320... f126p
czasami jednoczesnie 2 auta np. jedno do zabawy drugie na codzien... obecnie nie ma czasu na zabawy torowe, wiec padlo na uniwersalnosc.
Podoba mi sie w nim poprawnosc VAGowa i jednoczenie ta sama zaleta potrafi byc wada jesli chodzi o emocje, dlatego uwazam ze jest to bardzo poprawne, uniwersalne auto w ktorym mozna z czasem cos podlubac z moca... w poprawe zawiasu bym nie wchodzil bo i tak nie bedzie sie tym jezdzic jak hothatchem a tak przynajmniej jest komfortowo.

Piotrek z Wawy po tej stronie

od paru m-cy wlasciciel Forka VZ
nie ukrywam, że na zakup wpłynęlo wyposażenie i ew. podatność na modyfikacje.
Golf R mi sie nie podoba, wiec po pojawieniu sie Formentora na rynku mocno zacząłem się nim interesować.
Do tego panorama, beats, naped 4x4, uniwersalnosc zdecydowala o zamianie z Civica Type R fk8...
Raczej do aut sie nie przyzwyczajam bo na przelomie ostatnich paru lat troche sie przewinęło

od ostatnich: typer fk8, mini clubman sd, merc e klasa, bmw 1er, passat, audi a6, mazda cx7, lex is220d, golf 5 gti, saxo vts, bmw 523i, renault 19 16v, bmw 320... f126p

czasami jednoczesnie 2 auta np. jedno do zabawy drugie na codzien... obecnie nie ma czasu na zabawy torowe, wiec padlo na uniwersalnosc.
Podoba mi sie w nim poprawnosc VAGowa i jednoczenie ta sama zaleta potrafi byc wada jesli chodzi o emocje, dlatego uwazam ze jest to bardzo poprawne, uniwersalne auto w ktorym mozna z czasem cos podlubac z moca... w poprawe zawiasu bym nie wchodzil bo i tak nie bedzie sie tym jezdzic jak hothatchem a tak przynajmniej jest komfortowo.

Cześć!
Na razie jestem zadowolonym oczekującym na 2.0 TSI 190 KM, zamówione w czerwcu. Przestanę być zadowolony i zacznę być zniecierpliwiony tak w październiku, jeśli dalej nie będzie żadnych wieści o terminie produkcji
Pozdrawiam
Krzysztof
Na razie jestem zadowolonym oczekującym na 2.0 TSI 190 KM, zamówione w czerwcu. Przestanę być zadowolony i zacznę być zniecierpliwiony tak w październiku, jeśli dalej nie będzie żadnych wieści o terminie produkcji

Pozdrawiam
Krzysztof
Cześć,
Zadowolony posiadacz VZ od połowy czerwca.
Pozdrawiam,
Paweł
Zadowolony posiadacz VZ od połowy czerwca.
Pozdrawiam,
Paweł
- Załączniki
-
- IMG_4186.jpg (131.76 KiB) Przejrzano 3437 razy
Cześć wszystkim, jestem Michał.
Zamówiony końcem maja 2.0 190 w czerwieni.
Wciąż czekam na potwierdzenie terminu produkcji.
Wstępnie miał być końcem września ale teraz to już nic nie wiadomo
Pozdrawiam
Zamówiony końcem maja 2.0 190 w czerwieni.
Wciąż czekam na potwierdzenie terminu produkcji.
Wstępnie miał być końcem września ale teraz to już nic nie wiadomo

Pozdrawiam
-
- Formenciarz VZ
- Silnik: 2.0 TSI VZ 310
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
Cześć, mam na imię Maciej, mieszkam koło Poznania.
Od początku kwietnia mam Formentora VZ - 310 km, kupiony z placu - był dostępny od ręki
Maciej
Od początku kwietnia mam Formentora VZ - 310 km, kupiony z placu - był dostępny od ręki

Maciej
VZ 310
Maciej
Maciej
Witam. Jarek z Lubina, autko zamówione pod koniec marca czekam. 2.0 190km.Mam nadzieje ze już niedługo.
Pozdro

Hej mam wersję 2.0 200KM+ od połowy czerwca. Wszystko w jak najlepszym porządku. Zawsze gdy wsiadam humor mi się poprawia 

2.0 TSI 190KM+
Witam
Od dziś na forum. Autko odebrano koniec Stycznia. Tak dla ochłody zimowa fotka.
Od dziś na forum. Autko odebrano koniec Stycznia. Tak dla ochłody zimowa fotka.

- Załączniki
-
- image000000.jpg (222.59 KiB) Przejrzano 3406 razy
VZ 310
Robert
Robert